maandag 25 maart 2013

Feest in de klas.

Op wandel in de mini jungle
Het weekend is al weer voorbij gevlogen. Zondag hadden we er een rustige dag van gemaakt. Een beetje werken voor school, mails beantwoorden, etc. Om half 5 besloten we om toch eens iets actievers te gaan doen. Daarom maakten we een wandeling in de cultuurtuin hier in de buurt. De natuur is er prachtig. Je hebt het gevoel alsof je een beetje in de echte jungle rondloopt. Hieronder kan je mee genieten van enkele foto's.



Vreemd genoeg kwamen we op een veldje in de buurt een voetballende koe tegen. Even later was ze het beu en ging basketballen. Speciale dieren hebben ze hier.

Feest!
Vandaag was het een bijzondere dag op school. De leerlingen mochten voor één keer hun gewone kledij dragen. Sommigen waren echt prachtig opgekleed. Nadat de juf de vele sommen had afgewerkt, werden er hapjes en drankjes uitgedeeld. Zo werd het voor de leerlingen 'feest in de klas'.


Rope skipping, 'wasda'?
Dit was de ideale moment om aan de leerlingen te tonen wat 'rope skipping' is. We deden enkele trucjes voor (waarbij de leerlingen héél enthousiast "whooo en whaaa"  riepen) en lieten hen daarna het zelf eens uitproberen. Dit zorgde toch wel voor enkele hilarische momenten. Hieronder kan je één van onze filmpjes bekijken.



Vakantiesfeer
Met de vakantie voor de deur zat de sfeer er goed in. De leerlingen waren de hele dag erg uitgelaten. En zo ook de leerkrachten. Bij deze kregen we van juf Saskia een uitnodiging om eens langs te komen op haar verjaardag. Dit zullen we dan ook zeker doen. 

Morgen is het nog oudercontact (Veel leerlingen zullen waarschijnlijk wat minder hard juichen als ze hun punten zien.) en daarna is het al paasvakantie! Met Holi Phagwa (een Hindoestaans feest) als mooie starter ervan. PS: Hierbij gooit men gekleurd poeder op elkaar. Het belooft héél plezant te worden! 

Ik laat jullie weten welke kleuren ik allemaal zal uitslaan,

Lau

Geen opmerkingen:

Een reactie posten