zondag 5 mei 2013

Planking aan het zwembad.

Het is een mooie zonnige dag. Ideaal om aan het zwembad door te brengen. Voor onze huisgenotes Lindsey en Rosalie is het de laatste dag. Daarom trekken we met heel ons huisje erop uit. 

Aan 'De Zin'
We genieten van het frisse (jammer genoeg niet zo propere) water en proberen aan de rand van het zwembad nog een beetje bij te bruinen. Bij dit weer lukt dat aardig. We voelen ons ook terug 10 jaar jonger in het water en doen enkele spelletjes met de bal, ha ha. Daarnaast bouwen we een toren van drie verdiepingen en doen de jongens nog enkele pogingen tot 'salto'. Wat voor heel wat kwade blikken van de omstaanders zorgde. Sommige mensen wouden namelijk gewoon rustig een boek lezen. Maar dat was buiten Marc en Lennard gerekend.


Zanzibar in Suriname. 
Na een lange dag in het water gaan we 's avonds smullen in het Pannenkoekenhuisje. Daar zien we nog enkele stagiaires. Ik geniet van een heerlijke zoete pannenkoek met ijs en slagroom. We sluiten deze drukke dag af in de 'Zanzibar' en drinken een zoete cocktail buiten onder het terrasje. 

Zomerse groeten, 
Laurine


Geen opmerkingen:

Een reactie posten